Berlin marts 2015

Onsdag d. 18. marts drog vi på en lille forårstur til Berlin 🙂 Vi var der fra onsdag til søndag, og vi fik set en masse. Vejret var perfekt onsdag, torsdag og fredag med sol og 15 grader. Lørdag vendte det dog…:-/

Dag 1: Vi ankom til hotellet (Scandic Kurfürstendamm) ved 17-tiden onsdag og nød aftenen med restaurant besøg og ellers tidligt i seng 😉 Torsdag var vores helt store spadseretur som turister med kameraet vel fremme 🙂 Vi endte med at have gået 14 km, hvor vi på vores færd bl.a. så Siegessäule, Reichstag, Brandenburger Tor, DDR Museum (et liiiidt mærkeligt museum og spild af penge), Checkpoint Charlie, et ordentligt stykke af muren og sluttede af på Potsdamer Platz. Sikke en dag – men dejlig begivenhedsrig 🙂

Berlin

Dag 2: Vi startede dagen i Berlin Zoo. Den park er kæmpestor – vi troede den kunne ses på et par timer, men først da der var gået 5,5 time tog vi derfra (dog inkl. spisning og diverse fodringer af dyrene). Derudover brugte vi dagen på shopping og fik købt lidt souvenirs med hjem – det skal der jo til 😉 Og dagen blev jo reddet da der pludselig var en kæmpe Bauhaus foran os midt i centrum af Berlin 😉 Bare ærgerligt bilen ikke er så stor 😉

IMG_4270

Dag 3: Grundet det lidt dårlige vejr i dag (småregn og 5 grader…brrrr…) startede vi dagen på museum – Story of Berlin. Det er et museum, som absolut kan anbefales. Man starter sin tur rundt i forskellige tidsaldre – hvert årti har sit eget lokale. Det er en tur gennem 800 år Berliner historie. Undervejs er der mulighed for at guidet tur ned i en af de gamle bunkere under Berlin. Bunkeren har aldrig været brugt, men skulle bruges i forbindelse med atomkrige. Der var dog kun plads til 3600 personer, og der ville kun være ilt nok dernede til 14 dage. Guiden fortalte, at de vist ikke tænkte langsigtet dengang og det vist var godt, den aldrig har været i brug 😉

IMG_4335

 

Der er flere billeder i vores fotogalleri 🙂