Sommerferie i Sverige

Lettere forsinket kommer her vores feriebilleder fra vores tur til Sverige. Vi tog afsted mandag d. 3. august mod Uddevalla (nord for Göteborg). Der boede vi på et dejligt spa-hotel med kæmpe morgenmadsbuffet og fed udsigt, da vi boede på 8. etage. Hotellet:

IMG_4421

 

 

Vores udsigt fra værelset:

IMG_4417

Og nu var det jo et spa hotel, så ingen spa-hotel uden et 37-grader-opvarmet-spa på taget 😉

IMG_4490

Vi var i Uddevalla indtil fredag d. 7. august, hvorfra vi kørte videre til Jönköping 🙂 Her boede vi lige midt i byen på hotel Elite Stora. Det var et lækkert hotel, dog ville vi nok lige ønske, at vi havde set, at der var festival i byen på pladsen foran hotellet. Men ak – alt kan klares med et par ørepropper, men vi må da indrømme, at vi var glade da festen sluttede lørdag aften 😉 Vi var i Jönköping indtil tirsdag d. 11. august.

IMG_4633

 

 

På vej hjemad gjorde vi holdt ved en lille sø og tog på picnic 😉 inden turen gik mod færgen i Göteborg 🙂

IMG_4654

Og så gik turen hjemad 🙂 Se flere billeder i vores billedarkiv 🙂